ABOUT US

PERCUTIANLOMBOK.COM

Percutianlombok.com adalah jenama dan laman online yang berkongsi panduan percutian di lombok dan menjual produk pelancongan khususnya di Pulau Lombok - Indonesia. Jenama dan Laman Online Percutianlombok.com ini milik penuh dan dikendalikan oleh syarikat agensi pelancongan di Pulau Lombok iaitu CV. LOMBOK CLICK HOLIDAY yang berdaftar dengan  : 
  • Kerajaan Bandar Mataram - Lombok ( Nombor Pendaftaran Syarikat = 23.07.3.79.02702 ) 
  • ASPPI = Asosiasi Pelaku Pariwisata Indonesia ( Persatuan Pelakon Pelancongan Indonesia ) No Member (NIK) : 28.01.00012



Syarikat ini telah di tubuhkan pada 10 February 2015 dan telah mulai beroperasi pada 15 February 2015 dengan menawarkan produk yang unggul iaitu Pakej Percutian Lombok, Pakej Honeymoon Lombok, Pakej Meeting, Outdoor Activities, Sewa Kereta Lombok.

Pasukan kami sudah terbiasa dalam perkhidmatan untuk pelancongan dengan mempuyai standard perkhidmatan pelancongan yang berlesen khususnya di Pulau Lombok. Begitu juga pasukan medan percutian seperti Tour Guide dan Pemandu Driver kami sudah terbiasa memberikan services / perkhidmatan terbaik untuk para pelancong yang bercuti di Lombok.

Keterangan Produk Kami :


Pakej Percutian Lombok : Produk yang di dalamnya terdapat pelayanan percutian untuk mengunjungi tempat menarik di lombok dengan berbagai fasilitas seperti : hotel, transport, meals ( Lunch, Dinner, Breakfast ), boat, entrance fee, bayaran parking, mineral water on car dan lainya. 

Pakej Honeymoon Lombok : Produk yang khususnya untuk suami dan isteri yang ingin berbulan madu di lombok dengan perkhidmatan yang terbaik.

Pakej Meeting / Gathering : Produk ini khusunya untuk Syerikat atau Persatuan yang ingin diadakan meeting / gathering dan team building di pulau lombok dengan berbagai fasilitas seperti : Hotel, Meeting Room, Transport, Lunch / Dinner, Entertainment dan lainnya. 

Outdoor Activities : Produk ini untuk para pelancong yang ingin menikmati berbagai activities Outdoor di pulau lombok seperti : Team Building, Trekking Rinjani, Snorkling, Diving, Rafting, Flaying Fox dan lainnya.

Sewa Kereta dan Van : Perkhidmatan yang satu ini khusunya untuk pelancong yang sudah booking/tempahan hotel sendiri dan sudah dibuat plan itinerary percutian di lombok. 

Hotel di Lombok yang sudah berkerjasama atau menjadi rekanan kami dalam perkhidmatan tetamu yang bercuti di Lombok.

Hotel Senggigi Area :



Hotel Gili Trawangan Area :

Hotel Bandar Mataram Area :

Follow us on Instagram @CUTILOMBOK